Bezorging Seresto vlooienbanden

seresto hond

 

Levertijd & verzendkosten

Na het plaatsen van uw Seresto bestelling gaan wij direct voor u aan de slag. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 worden besteld verzenden wij dezelfde dag nog. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden weergegeven in de winkelwagen nadat u uw producten heeft toegevoegd. U ontvangt een verzendbewijs nadat wij het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.
 


Bedenktijd/retour

Wij hanteren een bedenk/retour tijd van 30 dagen voor onaangebroken verpakkingen.
 
Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken via het contact formulier op onze website.
 
Garantie & Klachten

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze Seresto in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
 
Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing.
 
Betaalmethodes

U kunt uw bestelling betalen via alle aangeboden betaalmethodes via Mollie.